A 10 legrosszabb embertípus, akivel összefuthatsz a repülőn

pixabay-szek.jpg

Talán minden ember egyenlőnek született, azonban nem minden borzasztó repülőutas egyformán borzasztó.

Tudományosan bizonyított, milyen széles skálán belül mozog az, mennyire szörnyű lehet egy ember személyisége. A veterán repülőutasok tanúsíthatják, hogy ennek a skálának a fokai akkor válnak igazán láthatóvá, ha egyszer bezárnak egy repülőgépbe néhány órára. Íme, a 10 legrosszabb ember, aki mellé leülhetsz a repülőn!

Az illatfelhős

Hiába van fülhallgató a fülében, még így is kristály tisztán lehet hallani, hogy éppen miről van szó a filmben, amit néz vagy éppen melyik zeneszámot hallgatja. Amikor mellette ülsz és éppen metált hallgat, akkor éppen azon gondolkozol el, hogy idáig hogyan nem süketült meg az illető. Érdemes mellőzni a túl magas hangerőt, hiszen az a saját hallásunkat is károsítja és a mellettünk ülőket is idegesíti.

A hátradőlős pasi

Találkoztatok már olyan utassal, aki előtettek ült le és megkérdezés nélkül teljesen hátradöntötte az ülését, úgy hogy mozdulni sem bírtál? Az utasok 35%-a szerint az a személy, aki közvetlenül felszállás után hátradönti az ülését, borzasztó ember. pixabay-fat.jpg

A karfabitorló

A karfabitorló utasokat is rengeteg utas találja idegesítőnek, ugyan is ez sokaknak igazán kényelmetlen utazást tud előidézni, de legfőképpen azokat idegesíti, akik kicsit is félnek a repüléstől és egyfajta frusztrációt vagy pánikot tud bennük ez előidézni.

A szabályszegő

Már 3x bemondták, hogy felszállás előtt kapcsoljuk ki az elektronikai eszközeinket, de ő még mindig telefonján lóg, de ennél az embernél is van idegesítőbb, sőt ez az ember miatt akár a te gépedet is visszafordíthatják. Már biztosan kitaláltad, hogy a WC-ben dohányzó utasról van szó, aki miatt a legjobb nyaralásod mehet tönkre. Ha ilyet látsz a gépen, akkor azonnal lépj közbe, mielőtt még rágyújtana

A dumaláda

A következő az az utas, aki egyszerűen nem veszi a jeleket, és képes végigbeszélni az egész utat. Jó dolog új embereket megismerni és érdekes témákról beszélgetni, de nem akkor amikor pihenni szeretnél. Hosszú utazásoknál, óriási türelem kell egy ilyen utashoz és illedelmesen a tudtára adni, hogy inkább pihenni szeretnél, de ha nem sikerül, akkor egyszerűen tedd be a fülest és játszd el az alvó embert.

Hanyag szülők


Tudtátok, hogy bizonyos légitársaságoknál már létrehoztak gyerekmentes övezeteket? Elsőként 2013 februárjában az Air Asia alakított ki gyerekmentes zónákat, a gép elejébe egyszerűen nem lehetett 12 év alatti gyerekkel helyet választani. S aki biztos ami biztos, ide akart ülni, az feláron kérhette ide a helyét. A legnagyobb probléma azonban a szülő, aki rezzenéstelen arccal olvasgatja a magazint, miközben a gyermeke a sírba kerget mindenkit.pixabay-parents.jpg

 

A részeg

Vannak, akik annyira félnek a repüléstől, hogy indulás előtt muszáj legurítaniuk egy feles pálinkát, így oldva a felgyülemlett feszültséget. Egy feles még csak nem árt meg senkinek, de a duty freeben vásárolt alkoholból szoktak lenni kellemetlen szituációk, olykor még a repülőt is visszafordítják a részeg utas miatt.

A tolakodó

Ő az, aki mindig tolakodik. Nem zavarja, hogy amíg mindenki el nem foglalja az előre kiosztott ülőhelyét, addig úgyse indul a repülő, fapadosok esetén pedig általában nem utashidas, hanem buszos ki- és beszállítás folyik, így hiába száll le hamarabb a repülőről, a buszon úgyis várnia kell még a többiekre. Hasonló szituáció, amikor egy Kínai utas egy szelfi miatt lök félre mindenkit.

A büdös kajás

Nincs is rosszabb, mint amikor elfoglalod a helyed és azonnal megcsap egy igazán kellemetlen csípős, büdös ételnek a szaga. Amikor Keleti irányba repül az ember, akkor szokott találkozni hasonló kellemetlen szituációkkal, ugyan is az Ázsiában élő emberek köztudottan fogyasztanak erős illatú, Európai számára már romlottnak ítélt ételeket, holott ő nekik ez teljesen természetes.

pixabay-worstfood.jpg

Az ülésrugdosó

Számára csak úgy kényelmes az utazás, ha nekitámaszthatja a térdeit az előtte levő ülés támlájának és izomból rugdossa azt, ezzel persze az őrületbe kergetve az azon az ülésen ülő utastársát. Ha pedig rászólsz, akkor még ő neki áll feljebb!

Tovább olvasnál? A cikkeink forrása: www.travelhunter.hu

Téged melyik idegesít a legjobban?

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz vagy kedveld az oldalunkat!